Shops met een Ziel

Maak kennis met het online magazine SoulStores.com

Maak kennis met het online magazine SoulStores.com; met o.a. shopgidsen voor Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, London, Bali én Ijsland!


Het is altijd mooi om te zien dat er online zoveel platforms bestaan die eerlijke merken en producten steunen. Van webshops tot blogs; het worden er gelukkig steeds meer!

Eén van de sites die achter eerlijke producten staat is SoulStores.com; een online magazine opgericht door Talita Kalloe. Het magazine draait voornamelijk om ‘Soul Stores’, welke zij als volgt definiëren:

Een Soul Store is er voor mensen die met liefde investeren in producten die op een positieve manier bijdragen aan hun manier van leven. Voor mensen die zich bewust zijn van wat ze kopen, zich willen onderscheiden van de massa, en die gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Met inachtneming van onze visie kunnen wij op FairFrog daarom niets anders dan fan zijn van dit magazine!

Oprichtster van SoulStores.com: Talita Kalloe
Oprichtster van SoulStores.com: Talita Kalloe

Samen met haar team voorziet Talita haar lezers van een sterke feed met toffe visuals in de vorm van reportages en interviews met ontwerpers en creatieve ondernemers die allen op verschillende manieren bijdragen aan een bewuste, duurzame én stijlvolle levensstijl. Om jullie te introduceren met SoulStores heb ik 5 artikelen op een rijtje gezet:

2 x BEWUST CONSUMEREN
Het artikel “Waarom duurzaam niet altijd duur hoeft te zijn en de Primark niet slechter is dan een H&M of Zara” behandelt twee veel voorkomende dilemma’s in duurzaam consumeren. Zeker het lezen waard!

Waarom duurzaam niet altijd duur hoeft te zijn en de Primark niet slechter is dan een H&M of Zara

Een andere aanrader is het artikel “Vijf redenen waarom shoppen bij een Soul Store veel leuker is”. Het is ondertussen wel duidelijk dat Soul Stores van een ander segment zijn dan de grote winkelketens en dit artikel benadrukt nog een keer alle fijne elementen van het shoppen bij een Soul Store.

Vijf redenen waarom shoppen bij een Soul Store veel leuker is

3 x SHOPS MET EEN ZIEL IN EIGEN LAND
De lente is inmiddels begonnen en er zitten weer behoorlijk wat mooie dagen aan te komen. Een city trip in eigen land is op deze dagen een perfect uitstapje en daar kan een bezoekje aan een Soul Store natuurlijk niet aan ontbreken! Gelukkig hebben Talita en haar team de leukste Soul Stores voor je op een rij gezet in:

AMSTERDAM

Dit zijn de mooiste Soul Stor(i)es van De Pijp in Amsterdam

ROTTERDAM

De mooiste winkels van Rotterdam vind je op de PannekoekstraatUTRECHT

Dit zijn de vijf adressen die we bezochten tijdens de Guided Sustainable Shoppingtour in Utrecht

Overigens kun je ook shopgidsen voor Bali, Ijsland en London op de site vinden.

Your next jumps to fair and green:

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog