So Good To Wear!

Outfit blog met een (h)eerlijke kasjmier broek in de hoofdrol

In een joggingbroek van cashmere chillen en gaan dansen? De broek van So Good To Wear is enorm veelzijdig en maakt het mogelijk! In deze blog twee outfits.


 
Afgelopen januari schreef ik over de crowfundcampagne van het kasjmir merk So Good To Wear. Inmiddels is de campagne met succes afgerond en is het So Good To Wear team en haar partners druk in de weer met de uitvoering van het plan; kasjmier geiten naar gebieden in Nepal te brengen die getroffen zijn door de aardbeving, om daar een eerlijke en duurzame kasjmier fabricatie te bewerkstelligen.

Eén van de manieren waarop je de campagne kon steunen, was door het bieden op diverse objecten en tegoedbonnen in hun veiling. Ik heb toentertijd geboden op een bon van So Good To Wear en ruilde deze in voor de prachtige joggingbroek van eerlijk kasjmier – en ik heb hier absoluut geen spijt van!

Naast dat de joggingbroek eerlijk is geproduceerd, zit hij ontzettend lekker. Het gevoel van kasjmier tegen je benen is bijna niet te omschrijven. Het zou kunnen voelen als een suikerspin tegen je been, maar dan zonder de plakkerigheid. Als wattenbolletjes, maar zonder dat het zwaar voelt. Ik kan helaas het gevoel niet met jullie delen, maar in plaats daarvan heb ik wel twee outfit foto’s waarin duidelijk wordt dat de broek naast eerlijk, duurzaam en mega zacht ook erg veelzijdig en mooi is!

CASUAL
In de eerste outfit combineer ik de broek met een simpel wit T-shirt, een jas van COS en schoenen van TOMS. COS is een tak van de H&M en zou volgens de FairFrog criteria niet onder de noemer ‘eerlijk en duurzaam’ vallen. Vergeleken met andere merken scoorden zij op Rankabrand twee jaar geleden niet slecht, vandaar dat ik de jas toentertijd heb aangeschaft. De schoenen zijn van TOMS (waar ik vorig jaar een post over schreef) en zitten heerlijk – een aanrader dus!

So Good To Wear cashmere broek
So Good To Wear cashmere broek

So Good To Wear Broek, TOMS schoenen en COS jas
So Good To Wear Broek, TOMS schoenen en COS jas

READY TO DANCE
Zoals jullie misschien wel hebben gelezen ga ik graag naar salsa, bachata en kizomba feestjes. Ik dans het fijnst op hakken, vandaar deze outfit met mijn kizomba-heels. En voor wie nieuwsgierig was; ja ik ben daadwerkelijk gaan dansen in mijn joggingbroek…bewegingsvrijheid tot de max!

Wie zegt dat je niet uit kan gaan in een joggingbroek? :)
Wie zegt dat je niet uit kan gaan in een joggingbroek? 🙂

So Versatile To Wear!
So Versatile To Wear!

Het enige minpuntje aan de broek is dat deze licht doorschijnend is als de stof wordt uitgerekt (lees: bukken, zitten enzovoorts). Zo had ik eerst een small besteld, maar omdat deze strakker zat dan de medium die ik in de foto’s aan heb, scheen deze nog erger door. Erg raar is dit natuurlijk niet, want de broek is heel fijn geweven. Mijn eindconclusie is dan ook dat ik er hartstikke blij mee ben en er nog vele jaren plezier van zal hebben!

Your next jumps to fair and green:

  • Bekijk hier alle producten van So Good To Wear
  • Laat ons weten wat voor Blog jij in de toekomst op FairFrog zou willen zien!

 

Voor meer informatie:

  • Lees meer over het Goats For Gorkha project en pak wat reistips mee voor als je naar Nepal gaat
Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog