We zijn online!

Vanaf vandaag is FairFrog een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame producten. Je vindt hier bijzondere, soms zelfs unieke producten!


FairFrog online als verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame producten!

Type een willekeurig woord in Google en je vindt waarschijnlijk duizenden hits. Het Internet bevat eindeloos veel informatie, leesvoer, entertainment, koopjes en lekkernijen. Maar een verzamelwebsite waar je zeker weet dat je alleen verantwoorde producten vindt? Waar je vanalles en nog wat kunt vinden uit de leukste winkels van het web? Die was er ons inziens nog niet en we zijn blij (en een beetje trots natuurlijk!) dat we FairFrog vanaf vandaag als verzamelwebsite aan jullie mogen presenteren!

Wat mag je van FairFrog de komende tijd verwachten en wat maakt onze website het regelmatig bezoeken waard?

Vorige week heb ik al het een en ander verteld over onze criteria voor eerlijke en duurzame webshops. De komende tijd zullen we FairFrog bijna iedere dag een beetje mooier en leuker maken. Er zullen meer webshops worden toegevoegd en in interviews of speciale blog items zul je met onze eerste zes webshops uitgebreider kennis kunnen maken.

We stellen deze eerste zes hier alvast in het kort aan je voor:

Ingar

Ingar verkoopt stijlvolle en kwalitatieve dameskleding van merken zoals Lanius, Lana en People Tree. Hun kleding wordt ook verkocht in Breda. Momenteel ondergaat hun website wat onderhoud, maar eind deze week zijn ze weer terug en ook te vinden hier op FairFrog!

Organic Wear

Organic Wear maakt eigentijdse shirts, sweaters en hoodies met originele prints. Alles is handgemaakt en biologisch. De inkt voor de opdrukken is veganistisch en biologisch afbreekbaar. De T-shirts, Tanktops en sweaters zijn verkrijgbaar in zowel een dames als een heren model. De hoodies zijn unisex.

Upcycled

Upcycled maakt moderne tassen van gebruikte stoffen en leer; ieder item is uniek. In een eerdere blog vertelde ik dat ik twee leren meubels weg wilde doen. Het deel van het leer daarvan is inmiddels verwerkt in een prachtige tas van Upcycled!

Emax Domina

Emax Domina verkoopt producten uit India van voornamelijk hergebruikte materialen. Van oude autobanden, billboards, papier en zelfs fietskettingen worden portemonnees, laptoptassen, keukenschorten, manden en andere benodigdheden voor je huis of kantoor gemaakt.

Het Groene Schaap

Het Groene Schaap verkoopt vrolijke kinder- en babykleding van Global Organic Textile Standard (GOTS) en deels FairTrade gecertificeerde merken. GOTS is een strenge standaard voor biologisch katoen en hanteert ook strenge criteria voor arbeidsomstandigheden.

Geesken Vormgeving

Geesken Vormgeving maakt ook zoveel mogelijk gebruik van gebruikte materialen. Je vindt bij Geesken vormgeving heerlijke gebreide vesten, truien en sloffen, maar ook huisdecoraties. Alle kleding is handgemaakt in Nederland en ieder item is uniek!

Naast het zoeken en toevoegen van bijzondere webshops zoals deze, zullen Nancy en ik natuurlijk blogs blijven schrijven over hoe we ons best doen om zelf duurzamer en eerlijker te leven en voegen we voegen handige informatie toe (bijvoorbeeld over certificaten en over de verschillende webshops). Tot slot doen wij ons best om deze website voor jou zo snel en toegankelijk mogelijk te maken. Mocht je feedback voor ons hebben, dan horen we dat uiteraard graag!

Thank you for joining us on our jumps to Fair & Green!

Your next jumps to fair and green:

 

Voor meer informatie:

  • Wat verstaan wij onder eerlijk en duurzaam?
  • Lees in ons marktonderzoek over barrières die worden ervaren bij het kopen van verantwoorde producten.
Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog