Partners in … Fair Fashion Justice!

Maak kennis met FairFashionStyle

FairFrog's missie is om bewust consumeren makkelijker te maken. Maak in deze blog kennis met een Partner in Justice: FairFashionStyle.nl!


Dat wij groot voorstanders zin van eerlijke kleding is hopelijk wel duidelijk. Dat wij hierin niet alleen staan blijkt niet alleen uit de vele webshops die bij ons op FairFrog te zien zijn, maar ook uit websites als FairFashionStyle.nl!

Fairfashionstyle is een online magazine dat verschillende platforms biedt. Ten eerste verzamelen zij net als FairFrog eerlijke shops. Het verschil ligt in de presentatie van de shops. Fairfashionstyle heeft twee soorten gidsen samengesteld: een shopgids waar zowel fysieke winkels als webshops in te vinden zijn en een merkengids, waar verschillende eerlijke kleding merken in zijn te vinden. Beiden gidsen bevatten ook een korte omschrijving van de winkels en de merken. Naast de shopgids zijn er ook leuke fair fashion gerelateerde blogs en reviews te vinden en stellen ze regelmatig ‘favourite looks’ samen van eerlijke kleding. Je kan overigens ook informatie vinden over natuurlijke beauty producten!

Kortom, als fair fashion lover is deze site zeker een bezoekje waard!

De banner van Fairfashionstyle.nl
De banner van Fairfashionstyle.nl

 

Your next jumps to fair and green:

 

Voor meer informatie:

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van FairFashionStyle.nl om op de hoogte te blijven
  • Bekijk hier hoe FairFashionStyle hun merken en shops beoordeelt
Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog