Wees een eerlijk en duurzaam persoon – voor jezelf!

Waarom FairFrog tegenwoordig een gratis dienst is

Als eerlijke en duurzame webshop wordt je gratis weergegeven op FairFrog. In deze blog legt Nancy uit waarom hiervoor gekozen is.


Als eerlijke en duurzame webshop kan je je tegenwoordig gratis laten weergeven op FairFrog

Wij bij FairFrog hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: het promoten en vergemakkelijken van een eerlijke en duurzame levensstijl. En dat kan je op verschillende manieren interpreteren! Eerlijk en duurzaam is namelijk niet alleen gekoppeld aan zaken extern aan onszelf, maar ook intern wil je het liefst eerlijk en duurzaam leven. Eerlijk naar jezelf en op een manier waarop je mentaal en fysiek nog lang en gezond mee kan in dit leven.

In het kader van deze laatste interpretatie van ‘eerlijk en duurzaam’ deel ik graag een deel van een brief met jullie die wij eind 2018 naar alle webshops op FairFrog hebben gestuurd:

Vorig jaar hebben wij na een 1-jarige pilot periode besloten een betaalde dienst te worden.

Inmiddels hebben wij onze koers aangepast en willen wij bij deze het goede nieuws met jullie delen dat wij een gratis dienst zullen worden! We zullen nog steeds dezelfde service verlenen, omdat wij nog steeds achter ons doel staan; het bevorderen een eerlijk een duurzame consumptie. Gezien jullie daar ook actief mee bezig zijn, voelen wij ons vereerd om jullie te ondersteunen met ons platform.

Waarom gratis?

Je zal misschien wel denken, niets is gratis – zit er misschien een addertje onder het gras? Maar we kunnen je geruststellen; dit is niet het geval! Wij (Anne-Jitske, Nelle en Nancy) hebben met veel plezier aan FairFrog gewerkt en wilden er een groot succes van maken. Gaandeweg kwamen wij erachter dat succes hebben niet per se gekoppeld is aan een goede omzet. Sterker nog, het gaf ons juist meer druk om te presteren. En de huidige maatschappij is al zo prestatiegericht! We hebben dus besloten om de druk voor onszelf weg te nemen en gewoon lekker aan de slag te gaan met onze visie. Daar halen we veel voldoening uit en onze inkomsten halen we prima uit onze (fulltime) banen. Misschien wel leuk om te weten; we hebben afgelopen jaar allemaal een leuke nieuwe baan gevonden! Nelle werkt als data analiste bij de Rabobank, Anne-Jitske is als campagne expert bij een vacaturemarketing bureau en Nancy werkt als systems engineer bij PRO6 managers (ingezet op een project voor een windpark in het Ijsselmeer!).

via GIPHY

Door de druk van buitenaf (maar vooral van jezelf!) ben je al snel geneigd om door te gaan, al zit je er misschien al doorheen. Het voelt al snel alsof je de handdoek in de ring gooit of faalt als je ergens mee stopt. Maar soms moet je gewoon even rustig gaan zitten en eerlijk bij jezelf nagaan wat daadwerkelijk goed voor je is. Misschien is datgene wat je wil op een andere manier te bereiken? Een manier die zowel fysiek als mentaal minder zijn tol eist?
Wij hebben dit gedaan en het resultaat is een gratis platform die wij met veel plezier en weinig druk runnen. Een niet verwaarloosbare bijkomstigheid is dat wij trots op onszelf zijn. Trots omdat we voor onszelf hebben gekozen en trots omdat we een manier hebben gevonden om toch naar ons doel toe te werken. Hartstikke eerlijk en duurzaam!

Wat voor keuze zou jij maken als je eens rustig zou gaan zitten en eerlijk naar jezelf zou zijn?

 

 

 

Your next jumps to fair and green:

  • Ben of ken jij een eerlijke en duurzame webshop? Stuur ons dan hier een berichtje om gratis weergegeven te worden!
  • Bekijk alle webshops die bij ons zijn aangesloten!

Voor meer informatie:

  • Bekijk de criteria waaraan een shop moet voldoen om op FairFrog te staan
  • Benieuwd naar de andere diensten van FairFrog? Bekijk ze hier

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog