Party for Pyanta!

Een nieuwe website vier je met kortingen en winacties!

Pyanta Kinderkleding viert feest vanwege een nieuwe website en een nieuw product: een bomberjack dat je zelf kunt samenstellen: kortingen en winacties!


Pyanta viert feest vanwege haar nieuwe website!

Pyanta Kinderkleding heeft een hele nieuwe website en een heel leuk nieuw product: een bomberjack dat je zelf kunt samenstellen naar smaak en wensen! Het resultaat van al die uren hard werken aan de website moet natuurlijk gevierd worden en dat doet eigenaresse Gerline van den Broek onder andere met kortingen en win-acties. Klik hier om naar Pyanta Kinderkleding te gaan.

Shoppen bij Pyanta!

Wie is Pyanta Kinderkleding ook alweer?

Pyanta Kinderkleding is de webwinkel van Gerline van den Broek. Zij ontwerpt en maakt de kleding zelf met alleen maar GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd materiaal. Dat betekent dat het materiaal niet alleen biologisch is, maar ook eens gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Niet alleen is het materiaal duurzaam, ook in het ontwerp zorgt Gerline ervoor dat de kleding zo lang mogelijk mee kan gaan. Met slimme oplossingen zorgt ze ervoor dat de kleding mee kan groeien met je kind.

BallonKorting

Tijdens de feestweek van Pyanta (tot en met 17 mei) profiteer je van 10% korting op de hele collectie. Gebruik hiervoor de code “feestweek10%korting” (zonder aanhalingstekens).

Het is een feest van ons samen. En om het nog mooier te maken worden alle bestellingen binnen Nederland gratis verzonden. Woon je in de buurt en wil je ons persoonlijk ontmoeten? Je mag je bestelling natuurlijk ook op komen halen.

Winnen

Shoptegoed winnen is heel eenvoudig. Plaats tijdens de actie week een bestelling, daardoor maak je automatisch kans op het winnen van shoptegoed. Na de feestweek wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bomberjack ontwerpen

Oker, roze blauw of mint? Met of zonder zakken? Stel samen met je kind een leuke jas samen! Hoe je het bomberjack ook samenstelt voor jouw boefje, dondersteen, bliksemstraal of engeltje, hij of zij kan de jas altijd aan twee kanten dragen. Klik hier om het bomberjack samen te stellen.

Bomberjack Pyanta Kinderkleding; zelf samen te stellen op hun website!
Bomberjack Pyanta Kinderkleding; zelf samen te stellen op hun website!

Your next jumps to fair and green:

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog