FairFrog nieuwsbrief: een groen interieur

Nieuwsbrief FairFrog van mei 2018

Een duurzaam interieur, hoe ziet dat eruit? Je komt er weldra achter. Speciaal voor FairFrog lezers hebben we een duurzaam, fairtrade én stylish interieur samengesteld. En we mochten Sukhi ontmoeten, een sociale onderneming met traditionele kleden uit Nepal, India, Turkije en Marokko.


Header FairFrog nieuwsbrief
FairFrog – Verzamelwebsite voor de bewuste shopper

Een duurzaam interieur, hoe ziet dat eruit? Je komt er weldra achter. Speciaal voor FairFrog lezers hebben we een duurzaam, fairtrade én stylish interieur samengesteld. En we mochten Sukhi ontmoeten, een sociale onderneming met traditionele kleden uit Nepal, India, Turkije en Marokko. Je leest er alles over in deze editie van onze faire en groene jumps!

En natuurlijk shops in de spotlight! In deze nieuwsbrief schijnen we ons licht op Wolf and Storm, MoreThanHip, Sophie Stone en Ecowings. Neem alvast een kijkje op FairFrog voor een overzicht van alle shops!


Duurzaam interieur

Een groen interieur

Terwijl je je jas aan onze rode kapstok met blauwe bloemen van gerecycled blik hangt, valt je oog op de blauw met grijze handgebreide sjaal van Geesken Vormgeving, die zorgvuldig om een tak in onze hal is gedrapeerd.

Nieuwsgierigheid maakt zich van je meester en je loopt vol verwachting de FairFrog woonkamer binnen. Een duurzaam interieur, hoe ziet dat eruit? Je komt er weldra achter.

>> Lees verder

 

Nieuwe wet AVG

Je hebt misschien gehoord van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die van kracht wordt op 25 mei 2018. We passen onze Privacy Statement aan de nieuwe wet aan, deze vind je op onze site. Bijna al onze subscribers hebben zichzelf op onze nieuwsbrief geabonneerd. Toch willen we je erop wijzen dat je dit altijd kunt wijzigen. Onderaan de nieuwsbrief vind je daar de opties voor.

SukhiTraditionele kleden

Sukhi streeft naar maatschappelijke winst en creëert met duurzame banen zelfstandigheid.

Lees hoe ze dat precies doen!

 

Onderzoek naar eerlijke dameskledingEnquête over fair fashion

 

Ons kwam ter ore dat Lusing onderzoek doet naar fair fashion. Voor dit afstudeeronderzoek is jouw input nodig.

Doe je mee?

 

Groene website

Groene hosting

Wist je dat je je website groener kunt maken? Diverse webhosts draaien op groene stroom. Ook die van onze keuze. En die van jou?

Check het!

 

Fair & Green in the spotlight!

In deze rubriek laten we je de bijzondere en inspirerende producten van FairFrog zien. Producten met verhalen waar wij enthousiast van worden en waarvan we je graag het verhaal vertellen.

 

Wolf and Storm

Wolf and Storm

Oprichtster Marlieke Broekmeulen is Wolf en Storm begonnen om het makkelijker te maken voor consumenten om (net als FairFrog!) stijlvolle én eerlijke fashion items te kopen. Je vindt bij Wolf and Storm onder andere kleding, clutches, tote bags, kokerrokken, gouden armbandjes en nog veel meer – allen van een hoogwaardige kwaliteit en met een goed verhaal! Geen greenwashing, alleen eerlijke merken – let’s go!

Wolf and Storm

MoreThanHip

MoreThanHip

MoreThanHip staat voor exclusieve en bijzondere mode- en woonaccessoires met een duurzaam karakter en een goed verhaal. Met trendy en originele must-haves en cadeau’s: tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen, schalen en nog veel meer! Bovendien zijn deze trendy must-haves altijd het resultaat van eerlijke handel of Fairtrade. Of in combinatie door middel van recycling, hergebruik, natuurlijke materialen, handwerk, cradle-to-cradle of CO2compensatie tot stand gekomen.

MoreThanHip

Sophie Stone

Sophie Stone

Sophie Stone biedt Sophisticated Fair Fashion aan: mode en accessoires van opkomende duurzame merken met een urban, vrouwelijke en stijlvolle look. Met unieke mode-items van Fair Fashion merken uit Londen, Amsterdam, Berlijn, Stockholm, München en Istanbul. Alle kleding en accessoires zijn geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en met een zo laag mogelijke milieu-impact.

Sophie Stone

Ecowings

Ecowings
Ben je op zoek naar een laptoptas met een missie? Dan ben je bij EcoWings aan het juiste adres. Met de tassen en accessoires van gerecyclede binnenbanden van vrachtauto’s wil EcoWings bijdragen aan meer eerlijke werkgelegenheid in India, het bewustzijn rondom een groenere levensstijl, het inspireren van jonge mensen door innovatie, en het beschermen van dieren en de natuur. Ecowings

Your next jumps to fair and green:

  • Ook jumps to fair and green maken? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!
Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog