De eerlijke kikker maakt een grote sprong

FairFrog wordt een winkelplatform voor eerlijke en duurzame producten. Om deze stap te zetten vragen we onze lezers een enquête in te vullen.


Plaatje bij enquête bewuste inkopen.
De eerlijke kikker maakt een grote sprong.

Na een spetterende start met een YouTube filmpje en zomerse blogs over duurzaam leven en producten en merken met een eerlijk verhaal, is FairFrog klaar voor een volgende stap. Natuurlijk blijven wij jullie via onze blog op de hoogte houden van mooie merken en producten en van ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en arbeidsomstandigheden, maar binnenkort willen wij jullie meer bieden!

Zoals jullie weten, begon FairFrog met mijn eigen zoektocht naar eerlijke en duurzame kleding. Deze zoektocht begon op Google, maar kostte veel tijd en onderzoek. Zodoende leek het me een goed idee om deze zoektocht te delen met de rest van de wereld, zodat anderen met mij eerlijke kleding en andere producten konden vinden. Een blog is natuurlijk een mooi begin, maar we willen het nog makkelijker maken om eerlijk en duurzaam je inkopen te doen. Daarom wil FairFrog een platform worden, waar jij een groot aanbod van eerlijke en duurzame producten kunt vinden, waar je het aanbod van verschillende webshops en merken bij elkaar vindt, zodat je niet –zoals Nancy en ik nu doen– het hele internet af hoeft te zoeken.

Grote sprongen maak je echter niet alleen en daarom willen we graag jullie hulp vragen. We hebben maar 2 minuten van je nodig, namelijk voor het invullen van een enquête. Deze enquête is volledig anoniem en iedereen kan meedoen (graag zelfs). Dus; vul ‘m in, deel ‘m op Twitter, Facebook en je andere sociale kanalen en je brengt ons en jezelf weer een stukje dichter bij een heerlijk platform vol met bijzondere producten met een goed verhaal!

Klik hier om de enquête in te vullen!

Bij voorbaat heel erg veel dank voor je deelname!

 

Laat Een Bericht Achter


2 thoughts on “De eerlijke kikker maakt een grote sprong

  1. […] het vooronderzoek doen waar je zelf niet altijd tijd voor hebt. We hebben tenslotte middels de enquête kunnen concluderen dat het vooronderzoek bij bewuste aankopen een grote drempel […]

      -  
  2. […] jullie nog dat we je vroegen om een survey in te vullen? Inmiddels hebben we aardig wat resultaten binnen en het blijkt dat veel mensen het […]

      -  

Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog