Enquête over fair fashion

Ontrafeling informatievoorziening eerlijke dameskleding

Lusing doet onderzoek naar eerlijke mode en wil onder meer analyseren wat de sterke en zwakke punten van de huidige informatievoorziening rond duurzame dameskleding in Nederland zijn. Heb je vijf minuten en doe je mee?


Onderzoek naar eerlijke dameskleding

Ons kwam ter ore dat Lusing onderzoek doet naar fair fashion. Voor dit afstudeeronderzoek is jouw input nodig. Doe je mee? 

Ben je een bewuste vrouw tussen de 20 en 35 jaar en woonachtig in Nederland? Dan kun je Lusing een handje helpen met het onderzoek. Hoe kan de informatievoorziening omtrent duurzaamheid van dameskleding voor de jonge, bewuste consument in Nederland versterkt worden? Dat is de vraag waar Lusing antwoord op wil vinden.

Analyse van sterke en zwakke punten van informatievoorziening

Lusing wil onder meer analyseren wat de sterke en zwakke punten van de huidige informatievoorziening rond duurzame dameskleding in Nederland zijn. Daarbij onderzoekt Lusing welke labels en keurmerken er in de markt gebruikt worden en welke informatie bedrijven/merken zelf geven en in welke vorm dat dan is. En data rondom welke informatie door bemiddelende organisaties wordt verstrekt rond het thema, wordt verzameld. Een organisatie als FairFrog dus.

Hiernaast wil Lusing de andere kant onderzoeken. Hoe gaat de jonge bewuste vrouw in Nederland om met de hedendaagse informatievoorziening omtrent dameskleding? Welke bronnen kennen we, gebruiken we, en wat missen we?

Aanbevelingen voor verbeteringen

Dit alles resulteert in aanbevelingen voor verbeteringen in informatieverschaffing rond duurzame dameskleding in Nederland. Een reden om de enquête in te vullen, vinden wij! Klik op de link om de enquête te downloaden. Eenmaal ingevuld, kun je het mailen naar Lusing: Enquete-Informatie-duurzame-kleding.

Your next jumps to fair and green:

  • Vul de enquête in en help de huidige situatie naar informatievoorziening rond eerlijke dameskleding ontrafelen!

 

Voor meer informatie:

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog