DIY Romantic CANdles

Duurzaam DIY project voor romantische lichtjes in de tuin. Recycle een oud blikje en maak er een mooie tuindecoratie van.Kort voor onze bruiloft vond ik ergens in de uithoeken van het internet het duurzame Do it yourself (DIY) idee om blikjes te recyclen door er lichtjeshouders van de maken. De blikjes pasten mooi bij het ruwe decor van het restaurant dat wij in Hilversum hadden uitgekozen voor ons diner. In het filmpje beneden laten we zien hoe je een romantische tintje kunt geven aan je tuin, voor een feestelijke zomeravond of een romantisch diner.
DIY: Lichtjeshouders van gerecyclede blikjes.

DIY: Lichtjeshouders van gerecyclede blikjes.

Graag geef ik jullie een extra tip mee. Mochten er veel lijmresten op het blikje achterblijven na het verwijderen van het etiket, maak dit dan schoon met heet water. Je kunt het er ook afkrabben met een mesje of kaasschaaf en als het erg hardnekkig is kun je een biologische nagellakverwijderaar gebruiken.
DIY: Tuindecoratie

DIY: Gerecyclede blikjes kunnen dienen als tuindecoratie!

Bij het gebruik van de blikjes is voorzichtigheid geboden, ze worden namelijk erg heet. Ons advies is om ze buiten op stenen ondergrond te plaatsen, uiteraard uit de buurt van planten en andere objecten die vlam kunnen vatten. Wil je de blikjes verplaatsen, blaas dan eerst het kaarsje uit en wacht tot het is afgekoeld.
Veel plezier!
Voorbeelden voor nagellakverwijderaar
http://www.hetkanwel.net/2013/06/26/diy-zelf-nagellakremover-maken-van-azijn-en-citroen/
https://www.biocosmetica.nl/nagellak-remover

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog