Wil je ook je steentje bijdragen een eerlijke wereld?

FairFrog zoekt bestuursleden (op vrijwillige basis)

Maak jij je zorgen over waar en door wie je kleding wordt gemaakt? Dan ben jij de eerlijke kikker die we zoeken! Wij zijn op zoek naar bestuursleden.


Maak jij je zorgen over waar en door wie je kleding wordt gemaakt? Sta je soms in de supermarkt te zuchten omdat je het moeilijk vindt om een ethisch verantwoorde keuze te maken?

Dan ben jij de eerlijke kikker die we zoeken!

FairFrog is een not-for-profit verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding, kinderkleding, schoenen, woondecoraties, schrijfgerei, keukengerei en meer. We brengen een assortiment van verschillende webshops samen, waar je met een gerust hart kunt shoppen. Lijkt het je leuk om na te denken over ethische keuzes en om anderen daarbij op weg te helpen? Wij zijn op zoek naar mensen voor verschillende taken. Daarnaast word je natuurlijk gewoon onderdeel van het FairFrog team en kun je meepraten over de richting die we op gaan.

Content Contributor

Samen met Anne-Jitske, Nancy en Nelle, schrijf je blogs en/of verzamel je content over onderwerpen die je interesseren. Naast content voor de website, draag je bij aan onze sociale media kanalen en de digitale nieuwsbrief. Waarover je schrijft is grotendeels aan jou, zolang het raakt aan het maken van betere keuzes voor mens en milieu. Onderwerpen die in het verleden op onze blog voorbij zijn gekomen zijn: de plastic soep, slechte arbeidsomstandigheden in bijvoorbeeld de kledingindustrie, maar ook in bepaalde sectoren in Nederland/Europa, ethische voedselkeuzes, verschillende soorten eco/fairtrade keurmerken, wetgeving omtrent palmolie in de EU, de luchtvaartindustrie, persoonlijke ontwikkeling, yoga, innovatie, elektrisch rijden, ecotoerisme, duurzame DIY projecten. Met andere woorden: houd je van FairTrade bananen? Dan schrijf je over FairTrade bananen. Eet je altijd vegan op maandag? Deel je recepten. Heb je een mening over korte-afstandvluchten in Europa? Deel ‘m op FairFrog! Staat je favoriete eerlijke, duurzame onderwerp voor verjaardagsfeestjes er nog niet tussen? Kom het dan toevoegen.

Webdeveloper

Ben je handig met AngularJS (1.x) of VueJS? Of heb je ervaring in Python? Samen met Kush en Nelle draag je bij aan bijvoorbeeld:

  • implementatie van nieuwe webdesigns;
  • het analyseren van performance- en bezoekersdata;
  • het bouwen van een data-infrastructuur;
  • het bouwen van webcrawlers;
  • onderhouden en verbeteren van de website.

Bij voorkeur spreek je Nederlands, want dan kun je de gebruikerservaring op de website testen en producten zo categoriseren dat ze goed vindbaar zijn voor de bezoeker. We gebruiken Git voor version control en code review en hebben separate ontwikkel- en productie omgevingen. Code your way to a better world!

Klantcontact en acquisitie

Vind jij het leuk om het internet af te struinen en een kritische blik te werpen op leuke webshops met eerlijke, duurzame producten? We controleren webshops aan de hand van een aantal criteria (eerlijke handel, klimaat, armoedebestrijding, milieu en bewustwording), voordat we ze vragen of ze deel willen uitmaken van ons platform. Vind je het leuk om contact op te nemen met klanten en ze uitleg te geven over hoe ons concept werkt? Kom ons team versterken om de meest eerlijke en duurzame webshops vindbaar te maken voor een groter publiek!

Your next jumps to fair and green:

  • Stuur een mailtje naar info@fairfrog.nl met je cv en motivatie!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Laat Een Bericht Achter


Leave a Reply

Copyright © 2017 FairFrog