Samenwerken met FairFrog


Ben jij ook een eerlijke kikker?

FairFrog’s doel is om eerlijk en duurzaam consumeren makkelijker te maken. Door alle eerlijke en duurzame non-food producten op één website te verzamelen worden we dé hub voor verantwoorde producten en hopen wij dat consumenten de weg naar bewust consumeren makkelijker en sneller inslaan!
Heb jij een eerlijke webshop met een visie en producten die bij FairFrog passen? Wil jij gratis op FairFrog weergegeven worden? En voldoet jouw webshop aan de onderstaande FairFrog checklist? Stuur ons dan een berichtje!

FairFrog Checklist

Fairtrade De producten in de webshop zijn fairtrade: geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Daarnaast onderscheiden jullie je op één of meer van onderstaande aspecten:
Milieu Hieronder vallen recycling, Cradle 2 Cradle, biologische afbreekbaarheid, het verminderen van gebruik van giftige stoffen in het product of het productieproces , het voorkomen van afval.
Klimaat Hieronder vallen het gebruik van duurzame energie, het actief verminderen van het energieverbruik, klimaatneutrale productie (direct of door CO2 compensatie).
Bewustwording Hieronder vallen producten, die bewustwording over eerlijke handel, duurzaamheid, klimaatverandering en natuurbehoud stimuleren.
Armoedebestrijding Hieronder vallen producten die financiële zelfstandigheid of emancipatie bevorderen, bedrijven die bijdragen aan het bereiken van de millenniumdoelen en bedrijven die een bepaald deel van hun winst/dienst/product afstaan ten behoeve van armoedebestrijding.

Meer weten over onze criteria? Je leest het hier.

FairFrog Diensten

Naast weergave op FairFrog, bieden wij webshops ook de volgende mogelijkheden aan:
  • Schrijven van blogs;
  • Uitwerken van interviews;
  • Plaatsen van persberichten;
  • Een plekje in onze nieuwsbrief.
Ben je geen webshop, maar ben je wel een maatschappelijk verantwoorde, eerlijke en groene ondernemer met interesse in onze diensten, schroom ook dan niet om ons een berichtje te sturen.
Geïnteresseerd en/of nieuwsgierig geworden? Mail dan naar info@fairfrog.nl, of contact ons met onderstaand formulier!


Stuur ons een bericht

Houd mij op de hoogte!
Copyright © 2017 FairFrog