Over FairFrog


Waarom FairFrog?

Steeds meer mensen willen bewuster consumeren en met hun aankopen iets bijdragen aan de maatschappij. Hoewel er inmiddels veel mogelijkheden zijn om eerlijk en duurzaam te consumeren, vindt nog lang niet iedereen de weg naar deze verantwoorde producten. FairFrog is een webpagina gericht op eerlijk en duurzaam consumeren. We ambiƫren consumenten te ondersteunen bij het maken van keuzes voor een eerlijke en duurzame levensstijl door hen te informeren via onze webpagina en andere media.


FairFrog Team


Nelle Kooren

Foto Nelle Kooren
Nelle Kooren
Na haar middelbare schooltijd, ging Nelle voor vrijwilligerswerk een aantal maanden naar een kindertehuis in India en richtte daarna Stichting Onderwijs voor India op. Ze heeft een bachelor in Algemene Economie van de Universiteit van Amsterdam en een master International Development Studies met een specialisatie in milieu-economie van Wageningen University. Na deze Master koos ze voor een traineeship bij Rabobank om bij te dragen aan een financiƫle sector, die de juiste keuzes maakt voor mens en milieu. Door haar gezondheid kon ze het traineeship echter niet afronden en besloot ze zich te focussen op FairFrog om door eerlijke, duurzame consumptie een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Nelle is getrouwd met Kush en droomt van een klimaatneutraal huis waar een piano in past. Lees haar blogs hier!

Nancy Tjon-En-Fa

Foto Nancy Tjon-En-Fa
Nancy Tjon-En-Fa
Nancy is momenteel bezig met het afronden van haar master Environmental and Energy Management en heeft een bachelor in Gezondheidswetenschappen. Na haar deelname aan een initiatief vanuit OneWorld om een ludieke actie te verzinnen om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de water problematiek op lokale en globale schaal, probeerde zij actiever bij te dragen aan een duurzamere wereld. Zij werd geconfronteerd met onder andere het enorme waterverbruik en de watervervuiling van de kledingindustrie en ging zich meer verdiepen in bewust consumeren. In haar vrije tijd kan zij onder andere erg genieten van dansen (met salsa, bachata en kizomba als favorieten) en niet-zo-duurzame-ritjes op de motor op een zonnige dag. Lees haar blogs hier!
Copyright © 2017 FairFrog