Welkom op FairFrog

Dé Verzamelwebsite Voor De Bewuste Shopper!


Waar koop je kleding waar geen luchtje aan zit? Geen luchtje van uitbuiting, kinderarbeid en buitensporige negatieve milieu-impact? Met die vraag begon Nelle een paar jaar geleden een zoektocht. Ze ontdekte een wereld van mooie, kwalitatieve, eerlijke en duurzame merken, maar het kostte veel tijd om ze te vinden. Daarom startte ze FairFrog! Op deze website verzamelen we de mooiste en leukste producten van originele Nederlandse webshops met een goed verhaal. Zo wordt jouw zoektocht een stukje makkelijker. Op de blog houden Nelle en Nancy je bovendien op de hoogte van hun zoektocht naar een duurzamere lifestyle en van ontwikkelingen op het gebied van eerlijke handel en duurzaamheid.

We help you make your jumps Fair and Green!
Van onze FairFroggers


Nelle Kooren

Nelle heeft een grote liefde voor alles wat op FairFrog te vinden is. Ze laat zich graag inspireren door ondernemers met een visie over een eerlijkere, duurzamere wereld.

Lees haar blogs.
MushBIN, circulaire afvalbakken, gemaakt van gerecycled plastic.

MushBIN: Innovatieve Afvalbak om Plastic te Scheiden

Plastic scheiden gebeurt vaak al wel in huishoudens en gemeenten, maar nog niet op kantoor. Wesley de Bie ontwikkelde de circulaire MushBIN voor kantoren.

De MushBIN, afvalbak van gerecycled plastic voor op kantoor.

MushBIN van Gerecycled Plastic voor Gerecycled Plastic

Wesley de Bie, oprichter van MushBIN ontwikkelde een interactieve afvalbak van gerecycled plastic voor op kantoor, zodat meer afval gescheiden wordt.

Wie zegt dat je niet uit kan gaan in een joggingbroek? :)

So Good To Wear!

In een joggingbroek van cashmere chillen en gaan dansen? De broek van So Good To Wear is enorm veelzijdig en maakt het mogelijk! In deze blog twee outfits.

De afval piramide; hoe kunnen we zo duurzaam mogelijk met afval en afvalverwerking omgaan?

Omhoog, omlaag en opnieuw

Recycling, Upcycling en Downcyling; wat zijn nu nu eigenlijk de verschillen tussen deze drie? En zijn er overeenkomsten? Lees het in de blog.

Copyright © 2017 FairFrog